skip to Main Content

Helhetsansvar

modexa

Helhetsansvar

Inga förseningar eller fördyringar!

Vårt löfte är att vi kan ha ett nytt badrum med stammar klart på bara tio dagar! Och den ti- den garanterar vi genom att planera minutiöst och förarbeta så mycket som möjligt. Faktum är att vi gör det mesta av arbetet innan montören kliver in i badrummet. Det gör att förse- ningar och tillkommande kostnader, som man normalt får räkna med, i stort sett försvinner.

Vi tar hand om oron och frågorna

Ett bad- och stambyte innebär ofta extrajobb för dig som är ansvarig. Det blir många frågor och mycket oro. När du jobbar med Modexa blir resan enklare. Vi tar ansvar för dialogen med de boende genom hela processen fram till slutbesiktning.

Vi tar med erfarenheterna från köket in i badrummet

Kanske känner du Modexa som företaget som specialiserat sig på att renovera kök med kvarboende hyresgäster. Under två decennier har vi kunnat förfinat våra metoder och lärt oss otroligt mycket om hur man effektiviserar processer och skapar nöjda hyresgäster. Nu erbjuder vi marknaden en lika välslipad metod inom badrums- och stamrenoveringar.

anders-axelsson-brf-brickegarden

Mina bästa råd till föreningar som ska renovera badrum och stammar

När BRF Brickegården i Karlskoga skulle renovera stammar och badrum föll valet på Modexa. Vicevärden Anders Axelsson var engagerad i arbetet.

– Det var förstås hel del jobb och mycket nya beslut att fatta. Frågorna var många och vi insåg snabbt att det gäller att hitta rätt bland alla entreprenörer. Samtidigt ville vi skapa trygghet för oss i föreningen, både som styrelsemedlemmar och som boende. Arbetet har varit i full gång sedan oktober månad och vi har hela tiden känt att vårt val har varit det rätta. Skulle någon annan bostadsrättsförening idag fråga mig om mina bästa råd inför en stam- och badrumsrenovering skulle jag absolut svara så här:

Lär av andras misstag

Hälsa på en annan förening som redan gjort samma sak. Lyssna på deras tips och råd, så att ni gör om det som fungerade bra och inte faller i samma eventuella fällor som de gjorde.  Allt detta för att känna en trygghet att kunna och våga trycka på startknappen.

Försök komma till skott

Det kostar tid och pengar att förbereda och förbereda och sedan ändå inte sätta igång. Jag har hört om föreningar som har lagt ner en massa tid på förberedelser och ändå inte startat arbetet.

Få med medlemmarna

Ha ett extra medlemsmöte där entreprenören ger bra information om hur det kommer att gå till och svarar på frågor. Att svara på hur processen kommer att se ut är faktiskt viktigare än vad som kommer att ske rent tekniskt. Dialog med de boende är A och O. Se till att den entreprenör ni väljer har en tät dialog med de boende under hela renoveringen.

Hitta någon som passar just er

Det är viktigt att ni samarbetar med en entreprenör som har samma värderingar som ni har. Då är förutsättningarna att det ska bli så smidigt som möjligt väldigt mycket större. Hitta ett företag som ni känner förtroende för och som levererat ett väl bearbetat underlag.

Välkommen till Brickegården så får ni se hur det fungerar på riktigt och kan få fler tips om ni vill!

Egen Dusch Och Toalett Under Tiden

Boendefokus

Varje lägenhet får egen toalett och dusch under tiden
Modexa

Helhetsansvar

Vi tar ansvar för såväl leverans- precision som boendedialog

Stambyteskoncept

Hemligheten är att göra det mesta av jobbet i förväg
Back To Top