skip to Main Content

Modexa Bad & Stam

Äntligen en utmanare som kan göra det snabbt, säkert och effektivt!

Sveriges hyresfastigheter har problem. En försiktig beräkning säger att 300 000 badrum är i akut behov av renovering! Byggbranschen klarar inte av utmaningen. Dagens metoder är för dyra, för långsamma och för oberäkneliga. Lyckligtvis kliver nu Modexa in på arenan och erbjuder ett efterlängtat alternativ.

Vi tar med erfarenheterna från köket in i badrummet

Kanske känner du Modexa som företaget som specialiserat sig på att renovera kök med kvarboende hyresgäster. Under två decennier har vi förfinat våra  metoder. Nu vet vi allt om hur man effektiviserar processer och skapar nöjda hyresgäster.

Kunskapen om hur man renoverar badrum ”medan livet pågår” har vi förvärvat. Nu adderar vi vår erfarenhet från 250 000 kök och erbjuder marknaden en  välslipad utmanare inom badrums- och stamrenoveringar.

Hemligheten är att göra det mesta av jobbet i förväg

Vår ambition är att störa hyresgästerna så lite som möjligt. Därför prefabricerar vi så mycket som möjligt och planerar alla moment så att arbetet blir effektivt.

Väl framme i lägenheten gör en av våra specialutbildade montörer merparten av installationerna på egen hand. Jobbet tar mindre än två veckor! Möjligheten att bygga ett nytt badrum inuti det gamla, innebär att man slipper flera tidskrävande och störande arbetsmoment och väntetider – samtidigt som man får en ventilerad konstruktion.

Är du redo för det nya?

Vi har våra processer i ordning och är redo att leverera snabba badrumsrenoveringar till fasta priser. Hur är det med dig? Är du och dina upphandlingssystem redo för att prova ett nytt och bättre sätt att renovera? Hör av dig så träffas vi och diskuterar framtida renoveringsprojekt.

Hör av dig så berättar vi mer

Stefan Hammarbäck

Entreprenadchef
0730-77 72 00
stefan.hammarback@modexa.se

Jimmi Knutström

Projektledare
0761-30 86 68
jimmi.knutstrom@modexa.se

Dennie Raneryd

Entreprenadingenjör
0761-30 86 05
dennie.raneryd@modexa.se

Back To Top