skip to Main Content

För dig som är hyresgäst

Modexa

Bor du i en hyresrätt med ett gammalt och slitet kök? Vill du ha en köksförnyelse som erbjuder stora valmöjligheter? Kontakta din hyresvärd eller fastighetsägare och fråga om man använder sig av Modexa. Om inte, så tipsa dom om möjligheterna att kostnadseffektivt, miljömässigt och smidigt få till en köksförnyelse in din lägenhet och deras bostadshus.

Utforska vårt sortiment

Frågor & svar

Hur går det till?

Vi skickar dig dina möjligheter och val för ett bättre hem, ett inspirationsmaterial och beskrivningar hur du går tillväga. Ofta så arrangerar vi träffar och ställer ut så du kan uppleva, klämma och känna samt ställa frågor.

Hur lång tid tar det?

Själva renoveringen tar allt ifrån en förmiddag till ett par dagar beroende på vad som skall göras. Vi håller er uppdaterade från att din blankett är inskickad till att ditt nya kök är på plats.

Kan jag bo kvar under tiden köket renoveras?

Vår ambition är att din vardag skall fortsätta så smidigt som möjligt och vår metod bygger på att hyresgästen inte behöver lämna sitt hem någon gång under tiden.

Vem kontaktar jag om något går fel?

Du kontaktar vår support. Kontaktuppgifter till supporten hittar du på kontaktsidan.

Vad är "Modexametoden" ?

Modexametoden är en metod vi anammar i våra dagliga arbetsprocesser. Vi anser att som hyresgäst ska du kunna bo kvar både under och efter renovering, men det finns ytterligare delar som innefattas av Modexametoden. Läs mer om Modexametoden

Back To Top