skip to Main Content

Låt hyresgästerna vara med

modexa montör

Vi på Modexa arbetar hårt för att hyresgästerna ska känna förväntan inför köksförnyelsen, uppleva det som inspirerande och enkelt att göra sina tillval samt känna sig välinformerade och trygga genom hela processen. Att erbjuda standardhöjning utan orimliga kostnadshöjningar brukar vara en bra början.

Boendedialogen® garanterar kvaliteten

Boendedialogen är ett samlingsnamn för processen där Modexa säkerställer kommunikation, kvalitet och hur vi involverar hyresgästen. Boendedialogen är också utvecklad för att fungera oavsett språk. Lägenhetsrenovering är inte bara en rationell process där hantverkare och material ska samordnas. Vi tror starkt på att kommunikation, visad hänsyn och respekt genererar en förståelse, som i sin tur skapar lugn och ett bättre slutresultat, något som förstås är extra viktigt när man renoverar med kvarboende hyresgäster.

Smakfulla köksval med dig som avsändare

Många hyresgäster vill kunna påverka sitt eget boende. Köket är hjärtat i de flesta hem och därför uppskattas ett eget val av kök extra mycket. I samråd med er tar vi fram en beställningssedel baserat på målsättning. Materialet är snyggt producerat och innehåller smakfulla och aktuella kökserbjudanden utifrån ert utvalda sortiment och med oss båda som avsändare. Hyresgästerna får möjlighet att förnya sina kök, samtidigt som det ger er avkastning på renoveringen. Och ni får garanterat nöjda hyresgäster!

Kökskvällar och utställningar

Tillsammans bjuder vi också, via ett proffsigt utskick, in era hyresgäster till en kökskväll. En representant från Modexa finns på plats och är behjälplig med råd och tips inför hyresgästens köksval. Kökskvällen hålls oftast på en närliggande lokal i ert fastighetsbestånd eller i en Bobutik.

Vi har utställningskoncept som passar Bobutiker i olika storlekar. I vårt sortiment finns ett stort utbud av luckor, handtag och bänkskivor. Med hjälp av dessa utställningskoncept underlättar vi för dig och gör valet enkelt för din hyresgäst.

Modexa

Ditt eget koncept

Tydliga koncept gör det enkelt att hitta ett nivå som passar dig. Vi hjälper dig hela vägen från förstudie till montering.
Modexa Montör

Låt hyresgästerna vara med

När hyresgästerna känner sig informerade och involverade blir renoveringsresan enklare. Vi tar hand om dialogens alla delar.
Modexa

Produkter & tjänster

Här berättar vi mer om vad du faktiskt köper när du renoverar med Modexametoden – både konsulttjänster och faktiska produkter.
Back To Top