skip to Main Content

En underhållsstrategi som håller i längden!

modexa

När du ska fixa i din egen bostad flyttar du inte ut hela familjen och renoverar från topp till tå. I synnerhet inte om du måste sälja  sommarstugan för att ha kunna betala fakturan. Varför tänka annorlunda när det gäller bolagets fastigheter?

Det borde kosta hälften!

Stora renoveringsskulder ska man inte betala av på ett bräde. Och även om projektet görs i delar så ska totalkostnaden inte behöva vara orimlig. Många renoveringsprojekt ligger kostnadsmässigt en bra bit över miljonen per lägenhet. Vi på Modexa menar att hälften är mer än nog!

Låt hyresgästerna bo kvar!

Evakuering passar de stora byggbolagens sätt att jobba och fördela sina resurer. Frågan är om det passar dig och dina kunder? Vår premiss är att hyresgästerna ska bo kvar och att arbetet ska anpassas efter människorna och inte tvärt om.

Välj en nivå som är rimlig för er

Vi vill att bostadsbolagen ska ha råd att genomföra renoveringsprojekt utan att äventyra sin ekonomi eller tvingas sälja av fastigheter. Modexas behovsanalys hjälper dig att bena upp projektet och göra rätt insatser i rätt ordning.

Tänk över tid och inte ”allt på en gång”

De traditionella byggbolagen gör gärna allt samtidigt. Deras processer är designad för storskalighet. Men ”storrenovering vart 40:e år” är kanske inte det bästa för dig och dina hyresgäster. Med Modexa slipper du äta hela elefanten i ett stycke.

Att renovera är lika mycket en social som en teknisk fråga

I gamla vanliga renoveringsprojekt läggs tiden främst på produktionsplanering: Var ska boden stå? Hur ska fordonen komma fram? När kan materialet levereras? Men i regel läggs väldigt lite krut på kommunikationen med hyresgästerna. Om man får dem att bejaka projektet, är det mycket som blir enklare. Dessutom blir det totalekonomiskt billigare.

Modexa

En underhållsstrategi som håller i längden!

Tänk varsamt, hållbart och med kvarboende hyresgäster så är du en bra bit på väg.

Låt oss börja med en analys som visar möjliga vägar framåt

Vi hjälper dig att se hela bilden, sätta upp mål och skapa konkreta projekt för att nå dem.
Modexa

Nu kan du äntligen komma i gång med ditt renoveringsarbete

Är du nyfiken på ett nytt och bättre sätt att lyfta ditt bostadsbestånd? Tveka inte. Ring.
Back To Top